Over Inez

Ik weet dat je als ouder vol passie en goede bedoelingen aan je taak begint.

Je wilt het beste voor je kind(eren) en een stabiel en gelukkig gezinsleven.

Mijn naam is Inez van Arkel en ik geloof dat het mogelijk is om meer rust en regelmaat in je gezin te creëren waardoor je meer tijd hebt voor jezelf.

Ik geloof dat je door zelf bewuster in het leven te staan ook je kinderen en je omgeving een stap verder helpt. Ik wil je helpen om het beste uit jezelf en je kind(eren) te halen. Om te gaan werken met anderen in plaats van vóór anderen.

Dit levert veel meer voldoening op en het geeft je meer zelfvertrouwen dat maakt dat je een gelukkiger mens wordt op alle fronten.

Ik leer je hoe je meer vanuit je kracht leeft en welke stappen je moet zetten om een goed werkend gezinssysteem neer te zetten.

Ik heb jarenlang ervaring in het begeleiden van mensen met diverse beperkingen en het opzetten van grote sociale projecten voor jong en oud.

Door mijn eigen turbulente leven met een onveilige jeugd, een huwelijk waaruit drie prachtige kinderen voortkwamen maar dat eindigde in een scheiding. Vlak nadat ik gescheiden was werd ik boventallig verklaard terwijl ik met PTSS thuis zat. Ik ben mij steeds meer gaan verdiepen in gezinnen en gezinssystemen.

Ik ontdekte dat mijn eigen kracht en instelling bepalend was voor de reacties van de mensen in mijn naaste omgeving, dus ook voor mijn gezin. Dat klinkt heel logisch en eigenlijk iedereen weet dat, maar hoe ga je hier op een bewuste manier mee om? Als je dit heel bewust inzet wordt het een enorme kracht. Ik kreeg mijn plezier, rust en zelfvertrouwen terug.

En dat is wat ik jou ook gun plezier,rust en zelfvertrouwen.

Ik help je om het beste uit je kind te halen!