Joepie vakantie!!! Maar daarna wacht de brugklas!

Voor onze regio is het zover, vakantie!!

Heerlijk, ik hoop dat je leuke plannen hebt, en mooi weer!

Maar heb jij toevallig een aankomende brugklasser in je gezin die NU wel heel blij is dat het allemaal voorbij is, musical, afscheid nemen al dat soort dingen. Maar die toch ook zit aan te hikken tegen het grote onbekende NA de vakantie?

Denk dan eens aan mijn brugklastraining. Een training waarin ik kinderen life skills leer die ZO fijn zijn om te hebben in de brugklas. Ik leer ze hoe je met zelfvertrouwen je beurt beantwoordt, hoe je goede vrienden maakt, hoe je je staande houdt in moeilijke situaties.

Eigenlijk skills die ze hun hele leven met zich mee dragen!

In de onderstaande video licht ik een klein tipje van de sluier op over hoe het kan dat je soms van die irritante en ook onzeker makende misverstanden kan hebben. OOK met je BFF en beste mattie. Gewoon om te laten zien hoe ik werk.

Kijk eens en ... als dit wat voor jouw kind is, kijk hem samen!

En.. als deze training wat voor jou kind is, meld je dan aan. Meer informatie vragen kan natuurlijk altijd, bel of mail gerust!

Maak er een heelrijke zomervakantie van, geniet ook van de stap die je kind gaat zetten en tot ziens in de 6e week van de vakantie!

About the Author Maaike

Toptrainer en auteur. Wil jij je klas weer AAN krijgen? Inzicht in HOE de processen lopen en wat jij daar in kan sturen? Weten HOE je kan sturen?

follow me on:
>