Energie challenge!

Doe mee met de ENERGIE challenge!!

Is het bij jou thuis wel eens een gezellige stuiterbende?

Wil jij je kinderen wel eens meer in beweging krijgen?

MAANDAG 29 MEI 2017 begin ik een 6 daagse ENERGIE challenge, elke dag toptips om bij jouw thuis met de energie van je kinderen aan de slag te gaan.

Waarom zou ik meedoen?

Nou, omdat het ten eerste.... LEUK is.

En ten tweede omdat JIJ van mij dingen leert waarmee je wat KAN. Geen zwaar theoretische exercities, je hoeft er geen speciale materialen voor aan te schaffen. Toepasbaar, duidelijk en met effect!

Ja.. uh.. dat kan je nou wel zeggen maar wij zijn niet van de zweef-dingen

Komt dat even mooi uit, ik ook niet! Maar ik vind het wel fijn als iets werkt. Als even stil zitten of liggen je het gevoel geeft, zoals kinderen dat wel eens tegen mij zeggen; "alsof ik even geslapen heb" . Of als je weet dat je kind heel erg boos is en zo meteen met de deuren wil gaan knallen, en jij dan kan zeggen "Doe maar even de houthakker'. (Die helpt namelijk beter dan het meubilair vernielen).

En ik vind het elke keer fantastisch om te horen wat de ervaringen zijn van ouder en kind bij een korte voetenmassage voor het slapen gaan. Ik wil graag in de challenge lezen hoe jullie dat ervaren, ik kijk er nu al naar uit!

Ik ga nu niet alles verklappen wat ik aan ga bieden, naast de dingen die ik hier noem komt er nog veel meer!

Rust, focus, energie

Maar lijkt het je wat om samen met je kind te leren hoe jullie je energie meer omhoog, meer gefocust of juist rustiger kunnen maken? Schrijf je dan in!

Elke dag ben je er een kleine 15 minuten mee bezig, filmpje kijken, oefenen en aan je kind leren of samen doen.

Heb je genoeg info zo? Durf je dit geheel vrijblijvend aan? Het enige risico dat je loopt is dat je meer wilt! Daar is over te praten, maar we beginnen de 29e Mei eerst met 6 dagen.

Of….. wil je nog meer weten?
Stel je vraag hieronder, ik beantwoord hem graag!

Maak er een hele mooie dag van en graag tot ziens op maandag 29 mei in de Energie challenge!

About the Author Maaike

Toptrainer en auteur. Wil jij je klas weer AAN krijgen? Inzicht in HOE de processen lopen en wat jij daar in kan sturen? Weten HOE je kan sturen?

follow me on:
>