Bewust onbekwaam

Het is het einde van de maand, je moet nog een week maar je geld is op........... herkenbaar?!?

Je hoeft niet meer te verdienen

Hoeveel jij kan sparen of overhoud per maand heeft helemaal niet zoveel te maken met hoeveel jij verdient, veel bepalender is hoe jij over geld denkt!

Klinkt raar hé? Als mensen niet uitkomen is vaak de reactie verdiende ik maar meer…. Dat lijkt heel logisch maar dat is het niet.  Wat jij denkt over geld bepaald hoe jij het uitgeeft.

Wat heb jij geleerd over geld?

Maar ook wat jij hebt geleerd over geld is heel bepalend. Heb jij überhaupt wel echt geleerd hoe je met geld omgaat? In veel gezinnen en op scholen gebeurd dat niet.

Kind met geldstress

Ik was vroeger een kind met geldstress, ik had het idee dat er nooit genoeg was en voegde me daarin. Achteraf gezien was er best genoeg maar werd er niet goed uitgegeven waardoor er toch altijd net te weinig was.

Bewust met geld bezig zijn dat leerde ik later in mijn leven. Ik heb trainingen gevolgd en boeken gelezen en kwam tot de conclusie dat de manier van denken over geld ofwel je money mindset bepalend is voor de manier van uitgeven.

Geld breng gezinsgeluk

Ik heb hier zoveel over geleerd en gelezen en ben zo enthousiast omdat ik duidelijk verschil merk in mijn eigen financiële situatie. Mijn wens was om dat anderen ook te leren. Dat was de reden dat ik startte met een challenge “Geld brengt gezinsgeluk”.

Bewust onbekwaam

Het inspireerde mij om de reacties van de leden van de groep te lezen. Een van de leden gaf aan; ik ben nu bewust onbekwaam. Dat vond ik een geweldige uitspraak! Heel veel mensen zijn als het over geld gaat onbewust onbekwaam. Weet jij wat er maandelijks aan vaste lasten van je rekening afgeschreven wordt? Of vind je alles wat met financiën te maken heeft eng en moeilijk?

​Bewust onbekwaam, je bent bewuster bezig met wat je uitgeeft maar je realiseert je dat je nog veel te leren hebt. Een geweldig inzicht!

Zoveel te leren

Ja over geld is heel veel te leren en met geld kan je heel veel bereiken: de dingen doen waar je gelukkig van wordt andere helpen, jezelf ontwikkelen noem maar op. Geld is belangrijk omdat het bepalend is voor de manier van leven en de mogelijkheden die jij in je leven kunt creëren.

Trainingen

Ik heb ervan genoten om de challenge te geven en heb nu twee heel gave trainingen waarin ik nog dieper in ga op geld. Het leuke van deze trainingen is dat je je geld er zo mee terug verdiend.

In mijn training over het geldsysteem leer ik welk systeem je het beste kan gebruiken voor je geld, ik leer je ook hoe je snel je schulden en of je hypotheek af kan lossen.

In mijn training geld en eigenwaarde leer ik je hoe belangrijk geld is voor je eigenwaarde maar ook hoeveel eigenwaarde geld geeft. Doordat jouw eigenwaarde omhoog gaat zal je zien dat je over meer geld gaat beschikken.

Bewust bekwaam

Ben je sceptisch geloof je het niet? Kom naar de training en maak het mee.

Ik weet zeker dat je bewuster en bekwamer uit de training komt;-)

Schrijf je nu in en maak gebruik van mijn geweldige aanbieding. Per training betaal je geen €70.00 maar €27.00

There are some problems with the configuration of the opt-in shortcode

About the Author Maaike

Toptrainer en auteur. Wil jij je klas weer AAN krijgen? Inzicht in HOE de processen lopen en wat jij daar in kan sturen? Weten HOE je kan sturen?

follow me on:
>