• You are here:
  • Home »

Bedankt voor je belangstelling!

Wat leuk dat je de gratis Verhalen Met L.E.F. wilt downloaden.
Deze verhalen zijn geschikt om thuis én op school te gebruiken!
Even een moment om tot rust te komen.
Ik gebruikte (verzon) de verhalen altijd aan het einde van mijn kinderyogalessen of onderlinge massage in de klas lessen.
Mijn ex gebruikte ze als voor-het-slapen-gaan -verhalen voor haar kinderen.

Collega kindercoaches gebruiken ze in hun praktijk.

Ouders gebruiken ze om hun overprikkelde kind na schooltijd een moment rust te gunnen

De "kleurplaten" zijn bewust heel basic gehouden. Zo kan jouw kind dingen uit zijn/haar beleving van het verhaal erbij tekenen.

Klik op de afbeeldingen om het boek of de kleurplaten te downloaden.

Je krijgt, en ik merk dat dat even duurt, ook nog een mail met de links voor de downloads.

En nu je hier toch bent....

Dit boek schrijven was een lang gekoesterde wens, nog meer een wens was de Blij met L.E.F. kaarten uitbrengen. 52 Kaarten voor een goed gesprek met je kind. De 1e druk is al bijna uitverkocht!
Kinderen, en dan met name tieners, empoweren is mijn missie.

"Normaal" geef ik in deze periode veel trainingen op basisscholen. Breakthrough for Teens. Een training waarbij ik de aankomende brugklassers leer hoe het "Ik kan het niet" stemmetje in je hoofd werkt, en hoe je die enigszins onder controle krijgt.  
Hoe het kan dat je soms zo ONTZETTEND niet begrepen wordt, terwijl je zelf weet dat je het heel duidelijk vertelt?
En HOE kan het dat je ouders je ZO ENORM irriteren met hun gezeur en hoe kan dat anders (ja, ja, ouders, voor jullie heb ik ook wat)

Maar, het belangrijkste is wel dat ik je een boost in je zelfvertrouwen wil geven, Zodat jij je kunt focussen op wat het allerbelangrijkste is in de brugklas.
Gauw nieuwe (echte) vrienden maken en je plek in de nieuwe school vinden.
Omdat ik deze training nog nooit online heb gegeven ga ik een Pilot houden. Hiervoor zoek ik 15 tieners en ouders (jullie krijgen apart online les).
Gemotiveerde mensen, je krijgt van mij een "als je er niets mee doet,  dan verandert er ook niets garantie!"" En het liefste zou ik je gratis mee laten doen, maar ik weet wel dat de commitment dan te laag is.
Dus, het is niet gratis , maar omdat je mij van waardevolle feedback gaat voorzien krijg je een heel goed aanbod.

Ik hoop dat ik je nieuwsgierig genoeg heb gemaakt om van jou een mailtje te krijgen via ; maaike@lefkracht.nl. Ik sluit dit aanbod op 28 februari, dus, doe het nu, want anders ga je het vergeten! En deze pagina krijg je niet meer te zien!


lefkracht
>